Tips för bröllopsaccessoarerna

Detaljerna är det som verkligen kan sälja in helheten i slutändan och även om bröllopsklänningen kan vara fylld av vackra detaljer själv bör du ju alltid ha en eller annan accessoar runtomkring den också. Här kommer några snabba tips kring bröllopsaccessoarer som vi hoppas kommer hjälpa dig på traven att skapa den vackraste helheten du kan.

Slöja

Slöjan är något mer eller mindre unikt för bruden numera, även om många också gifter sig utan slöja idag. Väljer du att bära slöja är det viktigt att du planerar detta med din frisör så den inte orsakar problem med håret. Tänk också på hur väl den matchar klänningen i utformning och utsmyckning.

Smycken

Ett eller annat vackert smycke kan också vara på plats denna dag. Självfallet bör du undvika ringar för att inte ta uppmärksamhet från vigselringen. Ett snyggt halsband kan dock vara det perfekta valet men var igen noga med att det fungerar bra tillsammans med klänningen.

Handskar

Ett par handskar kan också vara riktigt snyggt, speciellt om du har en klänning som annars visar upp mycket hud. De kan också vara riktigt härliga om ni gifter er utanför sommarvärmen. Och det finns både vanliga heltäckande handskar och genomskinliga spetshandskar så du kan välja de som bäst matchar klänningens stil och snitt.