Effektbelysning i trädgården för sommarens bröllopsfest

Det går att göra många fina saker med ljus och belysning i trädgården, särskilt till en fest. Med en ordentligt genomtänkt effektbelysning kan du få en magisk känsla i trädgården på kvällen när mörkret faller på och bidrar till att ge oförglömlig känsla för gästerna och bröllopsparet.

Du kan exempelvis sätta upp lampor i träden med ett kallt ljus. Det fyller trädgården och platsen under trädet med ett månljusliknande sken. Markbelysning kan du med fördel gömma bakom något, exempelvis en sten eller buske, så att ingen ser var ljuset kommer ifrån.

Testa dig fram och se vad du gillar bäst

Om du vill få till den där magin med hjälp att ljussättningar till bröllopsfesten eller andra högtidliga tillställningar, kan du handla det som behövs här. Har du solceller på taket där bröllopsfesten ska hållas, kan du satsa ordentligt på ljuset eftersom kostnaderna kommer att hållas nere tack vare det.

Det finns många olika tekniker och sätt du kan belysa din trädgård på. Har du en grusgång med buskar bredvid kan du med fördel installera lampor vid sidan av gången som lyser upp buskarna. Det är en otroligt fin detalj som bidrar till att göra det högtidligt.