Fantastiska sätt att inkludera ballonger på ditt bröllop

Ballonger är en enkel, billig och rolig dekoration att ha på ditt bröllop. Här är tio fantastiska sätt att inkludera ballonger på din stora dag.

Ballongbågar och väggar

Ballongbågar och väggar är en charmig och elegant dekoration som garanterat kommer att imponera på dina gäster. En ballongbåge vid ingången till ceremonin eller mottagningen skapar en vacker inramning som välkomnar dina gäster till din speciella dag. Ballongväggar kan också användas för att skapa en bakgrund för foton.

Ballongtak

Ballongtak är en annan fantastisk dekoration som verkligen tar din bröllopsfest till nästa nivå. Detta är en dekoration som fungerar speciellt bra på utomhusbröllop och ger en känsla av att dansa under stjärnorna.

Bordsdekorationer

Ballonger kan användas som en del av bordsdekorationerna på bröllopsmottagningen. En enkel ballongknippa i mitten av borden eller en ballongbukett på varje gästbord kan göra en stor skillnad.

Ballonger i taket

Ett annat sätt att använda ballonger på ditt bröllop är att hänga dem i taket. Detta ger en lekfull och festlig touch till inredningen. Du kan välja att hänga ballongerna i en kluster eller i enskilda strån.

Ballongdjur och figurer

Ballongdjur och figurer är ett roligt inslag på bröllopet som garanterat kommer att göra dina gäster ler. Du kan hyra en ballongkonstnär att skapa ballongdjur och figurer till dina gäster eller ha en DIY-station där dina gäster kan skapa sina egna ballongfigurer.

Ballonger i poolen

Om du har en pool på din bröllopsplats kan du använda ballonger för att skapa en rolig och festlig dekoration. Du kan flyta ballonger på ytan av poolen eller skapa en ballongvägg bakom den.

Fotovägg med ballonger

En fotovägg med ballonger är en rolig och minnesvärd dekoration som dina gäster kommer att älska. Du kan välja att skapa en fotovägg som är helt gjord av ballonger eller använda ballonger som en del av en större fotovägg.

Ballonger som överraskningselement

Att använda ballonger som överraskningselement kan göra din bröllopsdag ännu mer minnesvärd. Du kan ha ballonger som släpps vid slutet av ceremonin eller ballongöverraskningar som gömmer sig i gästernas sittplatser.

Nu när du har tio fantastiska sätt att inkludera ballonger på ditt bröllop, kan du vara säker på att din stora dag kommer att bli minnesvärd och rolig.