Planera för ett sommarbröllop i trädgården

Många drömmer om ett vackert sommarbröllop och det kan vara väldigt trevligt och smidigt att hålla bröllopet i trädgården där hemma. Själva vigseln kan äga rum i kyrkan om ni vill, men ni kan också hålla den i trädgården. Annars kan festen bli riktigt lyckad hemma på bakgården. Att ingå äktenskap är någonting speciellt och det är viktigt att det blir en minnesvärd dag.

Med rätt saker blir det enkelt perfekt

Det finns många saker att köpa till ditt bröllop och ska det vara i trädgården behöver du utemöbler och mycket annat. När ni har fixat det praktiska som datum och hindersprövning kan ni göra inköpen hos CDON. De har allt ni behöver och tillhandahåller dessutom saker från flera andra nätbutiker.

Ett paviljongtak eller en pergola kan vara passande att ha ute en sommarkväll. Trädgårdsmöbler kan vara bra sittplatser. När det kommer till att få ett lyckat bröllop är planering A och O. Tänk på allting från gästlista och inbjudningar till mat och tårta. Catering kan vara ett bra alternativ om du vill slippa stå med matlagning själv. Ibland kan ett cateringföretag även stå för servering och undanplockning. Då kan du njuta av dagen till 100 procent.