Fira er första bröllopsdag – köp presenter

Kärlek ska firas och vad är alltså bättre än er första bröllopsdag – bomullsbröllop. Första året är avklarat som par och ni har förhoppningsvis många år kvar framför er. Se till att göra dagen speciell och ett minne för livet, precis som er bröllopsdag.

Varför inte börja dagen med en god brunch och överraska varandra med en present? Nedan finns några förslag på presenter shoppa på nätet som garantera kommer passa din partner.

Present till henne

Förgyll hennes armled med ett armband och ett hjärta av guld – kärlekens symbol. Det går dessutom att kombinerar med ett halsband i samma märke. Eller ett lyxigt presentpaket med fantastiska hudvårdsprodukter som både återfuktar och återställer huden. En present hon absolut kommer att värdesätta. Varför inte en vacker ljuslykta för mysiga kommande vinterkvällar. Det är alltid uppskattat och går även att komplettera med fler efter hand.

Present till honom

Välj ett snyggt och klassiskt läderarmband som passar till precis allt och därav vilken stil som. Kommer definitivt sitta runt armleden i många år. Om inte det så en praktisk och smart korthållare i äkta läder. Passar bland annat till kreditkort och sedlar och inte tar mycket plats i byxfickan. Eller en vacker presentbox med ett komplett set för skovård. Den perfekta gåvan som vårdar och därmed bevarar skorna.