Stilikonen – Ben Affleck

Helt utan att gå in på de skådespelarinsatser Ben Affleck medverkat till under åren lopp kan vi ganska enkelt konstatera att få kändisar klär sig lika snyggt och passar så bra i kostym som honom.

Det är just kostymen som är lite utav Ben Afflecks kännetecken på de röda mattorna världen över, och med det tillhörande skäggstubben gör denna individ få stilmissar att tala om i sammanhang som dessa. Till vardags och lite mera avslappnat är det istället den enklare t-shirten eller skjortan, tillsammans med ett par klassiskt snygga jeans som Ben Affleck insett fungerar allra bäst. Den avskalade stilen är även det något som Affleck tenderar att både välja ut och att bära upp på ett alldeles förträffligt sätt. Han vet helt enkelt vad som passar och i vilket tillfälle, utan att för den skull vara den som överarbetar sina outfits.

Kopiera stilen

Det är förmodligen det som gör honom till en sådan perfekt stilikon för de flesta andra män att efterfölja. I Ben Afflecks sätt att klä sig kan majoriteten av alla män känna sig bekväma eftersom den helt enkelt är väldigt nertonad och jordnära, utan att för den skulle bara bli tråkig och platt. Det gäller att se värdet i vissa utav de klassiska inslagen och att sedan ta vara på dessa. Känn därför ingen som helst skam om du till och med i sin helhet väljer att efterapa Ben Afflecks garderob. Chansen att du blir påkommen för ditt tilltag är dessutom minimal då det faktiskt handlar om en sådan stil som används av många andra välklädda herrar.

Vad du kanske inte visste om Ben

På sidan av sin filmkarriär är Ben Affleck även känd för en helt annan hobby, nämligen som en entusiastisk och duktig pokerspelare. Ben blev faktiskt den första kändis att vinna en större öppen pokerturnering genom att vinna California State Poker Championship Sunday, en vinst som gav honom den nätta summan utav 356,400 dollar. En summa nog stor att kittla även ett framgångsrikt skådespelarsinne.

2013 vann Ben pris som bästa regissör under Golden Globe-galan. Filmen som låg till grund för utmärkelsen var ingen mindre än Argo, som dessutom fick priset som bästa film under galan.