Makeup från topp till tå

Den kanske absolut största dagen i livet är den när vi gifter oss med den vi älskar och beundrar, vi gifter oss för att knyta samman de band som håller ihop oss. Men att gifta sig är inte sällan minst lika underbart som det är dyrt, nedan kommer vi att tipsa om några av de saker som du själv kan göra för att hålla nere kostnaderna.

Spara in pengar genom att göra det själv

När man gifter sig så är det oftast med någon som vi redan levt med i flera år, men trots det så vill man göra sig extra fin på vid det här speciella och unika tillfället. Generellt sätt så lägger kvinnor mer pengar på utseendet inför vigseln än mannen, håret, makeup, naglar och kläder kan sammantaget bli flera tusentalskronor vilket kanske inte alltid känns motiverat. Är du själv duktig och intresserad av makeup så kanske du ska överväga att fixa det själv eller så har du kanske en duktig kompis som kan hjälpa dig? Se över vilka kostnader du kan dra in på, så kan du lägga pengarna på det du verkligen vill ha och behöver istället.

Bra makeupprodukter = lättarbetade produkter

Unna dig riktigt bra kvalitetsmakeup, att gifta sig är inte bara en stor dag utan också oftast en lång dag och då är det viktigt att ha makeup som håller hela dagen och kvällen, för man vill ju vara fin in i det sista. Med bra produkter kan man komma långt och bra produkter är oftast lätta att arbeta med även om man är relativt ovan. Med hjälp av kvalitativa makeupprodukter kan du enkelt fixa naglar, fransar, och håruppsättningen till minimala kostnader jämfört med att anlita professionell hjälp.

Fixa håruppsättningen själv

På internet kan du hitta en mängd tips och inspiration på hur du steg för steg kan göra magiska håruppsättningar själv hemma. Prova och se om du klarar av det eller fråga en vän om den kan hjälpa dig. Att vara väl förberedd kan hålla kostnaderna relativt låga, i alla fall när det kommer till makeup, kläder, hår och naglar. Låt dig inspireras av det stora och lättillgängliga utbud som finns där ute på webben!