Kom ihåg att även ta det lugnt

Att planera ett bröllop kan vara en stressig tid när det finns så mycket att göra. Även om man har satt ett datum långt bort kommer berget av projekt alltid växa sig stort tiden strax innan bröllopet. Och medan det är lättare sagt än gjort att bara ta det lugnt, är det något som vi alla borde försöka göra. Här kommer några snabba tips som kan hjälpa er på traven.

Ta ett avslappnande bad

Har du ett badkar hemma kan du använda en av de mest beprövade metoderna för att slappa av: att ta ett bad. Men ta även tiden att göra mer än bara fylla på med vattnet. Du kan exempelvis skaffa några av dina favoritdoftljus och ha ett redo inför varje badstund. Har du aldrig riktigt testat doftljus för avslappning kan du kolla runt och se vilka som låter gott. Kan du dessutom dimma eller stänga av allt annat ljus i badrummet kommer du kunna slappna av ännu bättre.

Gå ut på en promenad

Promenader är något vi länge använt oss av för att rensa tankarna och bara vara. Och medan alla promenader är bra är det rekommenderat att ta sig till ett lugnare ställe, som ut i naturen, än att ta promenaden mitt i stan. Det kommer att vara mycket enklare att stressa ned om du slipper höra saker som trafikljud.

Träffa vänner

Boka in en kväll med några vänner och antingen hitta på något roligt eller bara sitt i soffan och ta det lugnt. Båda kan ge riktigt positiv effekt och tar tankarna bort från allt det stressiga. Så länge ni undviker att prata om planerna så klart. Nämn helst det i förebyggande syfte och bestäm att alla samtal som rör bröllopet är förbjudet under kvällen.