En bra morgonrock lägger grunden för ett lycka bröllop

Om den stora dagen snart är stundande så vet du också att det är en hel det att stå i, att fixa och arrangera ett bröllop är verkligen inte det lättaste man gör i livet.

Gör en rimlig buffert

Att planera inför ett bröllop ska vara roligt och lustfyllt och för att det ska vara det så krävs det att vi är ute i god tid. Vi behöver börja med att se över vår ekonomi, vilket typ av bröllop vill vi ha och vad det får kosta. När du och din andra hälft kommit överens om hur mycket pengar ni vill lägga på ert bröllop så kan planeringen börja.

Genomför planeringen på ett jämställt sätt

När man ska planera ett bröllop så är det viktigt att man hjälps åt, annars riskerar man att komma i olag med varandra och det är verkligen det sista man behöver när man planlägger sitt bröllop. Börja med att ta på er ansvar för de saker som ni själva känner att ni är bra på, beta av de och hjälp sedan varandra att lösa resten av sakerna.

Gör makeup och hår själv- spar pengar

Ett bröllop tenderar att kosta väldigt mycket pengar, men det finns faktiskt saker som man kan dra in på för att minimera kostnaderna. som exempelvis hår och makeup. Om du kan tänka dig att fixa ditt hår och makeup själv eller med hjälp av en vän så kommer du att kunna spara in flera tusenlappar på det. Investera i en riktigt skön och lyxig morgonrock som du kan ha på dig och gå runt i, på bröllopsdagen innan vigseln, en riktigt mysig och skön sådan är det bästa sättet att starta den stora dagen på. En del väljer att bo på varsitt håll natten innan bröllopet och om du ska bo med din vän som ska hjälpa dig med att fixa dig inför bröllopet så är det väl schysst att också införskaffa en lyxig morgonrock även till den, som tack för hjälpen. Köp också lite champagne och andra små godsaker så har ni något att festa till det med under dagen.