Fixa bröllopsmakeupen själv

Att gifta sig är underbart. Det ska vara en av de bästa dagarna i ditt liv då du äntligen får bli ett med din partner för livet. Men bröllop kan bli kostsamma historier, speciellt om ni planerar att ha många gäster och ett firande som sträcker sig över flera dagar. Spara därför in en summa på att själva ordna ditt smink inför den stora dagen.

Personlig touch

Utöver att det är ekonomiskt fördelaktigt att sminka dig själv inför ditt bröllop medför det dessutom en personlig touch. Ingen känner ditt ansikte så bra som du själv gör och detta är fördelaktigt när du ska sminka dig. Misstaget många gör är att testa produkter eller olika färger som de vanligtvis annars aldrig använder. Detta gör att du riskerar att se annorlunda och konstig ut på dina bilder, något som inte är kul att kolla tillbaka på.

Unna dig nya produkter till den stora dagen

Om du väljer att göra din egen make up till ditt bröllop får du dessutom fördelen av att unna dig nya produkter. Det förtjänar du! På din bröllopsdag ska du känna dig vacker. På Babyface hittar du passande produkter för just ditt ansikte och kreativa visioner. Klicka in och ta en titt!